Hvaler Resort & Spa

Subtitle

Om Hvaler Resort AS

 

Vi ønsker å være møtestedet for grupper som ønsker å være for seg selv. Våre mål:
  • Konferanser for bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger.
  • Teambyggerarena for grupper.
  • Selskapslokaler. med overnatting, for bryllup, selskap, konfirmasjon og jubileer
  • Feriesuiter for privatpersoner hele året, i kombinasjon med vår spa avdeling.
  • Leir eller leirskole.

Vi ligger nå i Norges første marine nasjonalpark. Åpent HELE ÅRET. Opplev Hvalers mystikk og ro til alle årstider. Vi legger til rette for oppholdet både i spa avdelingen, i leilighetssuitene og for teambyggerarenaen.

Spør gjerne om en opplevelsespakke, enten det er besøk på havfisketur, kajakkpadling (både i sjøen og i bassenget vårt.) Langeli vingård, slaveskipkirkegården eller bare en botanisk opplevelse med kåseri etterpå.
Vi har 4 velutstyrte suiter, med 16 soverom, fullt utrustet kjøkken, stue og 2 bad, ett med massasjedusj. 
Vaskemaskin i tilfelle du trenger det. Stuen har peis, trådløst internett, telefon og riks-tv og Astra satellitt. Suitene er på 100 m2.

  • Egen spaavdelingen med svømmebassenget.
  • Utendørs areal ned mot sjøen.
Naturområdet innbyr til rekreasjon, turer, avslapping, ro og friluftsliv. Eiendommen ligger kun 300 meter fra stranden og en av Hvalers beste badestrender!
.
Spa-avdelingen har en egen lun atmosfære. Her skal man kunne slappe av på både sjel og sinn. Varm i betydningen grader, lys, og materialer. Her kan du føle deg som ”konge for en dag”. Spa-avdeling har innendørs, oppvarmet lekkert svømmebasseng, boblebad, aroma steamrom, infrarød og tradisonell badstue, dusj og garderober og sittegruppe.
Spa-avdelingen kan leies ut separat til lag eller foreninger.
Med avslappende ro, alle moderne hjelpemidler, godt sted å bo, herlige naturomgivelser, kort vei (ca 1 km) til golf- og tennisbane, samt evnt leie av båt og sykkel, skulle forholdene ligge godt til rette for et fornyende og nyttig opphold til å kunne ta fatt på oppgavene med fornyet styrke.
Hos oss kan du velge 1, 2 eller 3 retters middag, i tillegg til frokost frokost og lunsj.
Restauranter, kafèer, bakeri og butikker ligger i sykleavstand fra oss.
Fiske, rekreasjon og "syklosofer".
Båt kan leies, stor fryser på 72 liter i suite , ligger forholdene til rette for selvfanget vinterforsyning av fisk! Sjøfiske er uten avgifter. Hummerfiske er gratis.

Eiendommen er en del av Oslofjordverneplanen og ligger nå Ytre Hvaler Nasjonalpark og inntil Hvaler Prestegårds 299 daa store naturreservat. Stedet og området er perfekt for rekreasjon, hvile, og ro. Her kan du virkelig lade opp batteriene!
Sykler er også tilgjengelig, og Hvaler har mye å by på for en sykkellist. Atmosfæren, naturen og roen du vil finne på naturstiene, innbyr til filosofiske stunder med nye tanker og, ideer. Og du vil oppdage hvordan kreativiteten åpner seg i deg.